v-3.jpg

Hulp nodig bij materiële problemen?
De Werkgroep Diaconie Ontmoetingskerk helpt door samen te zoeken naar oplossingen binnen de reguliere hulpverlening. Daarvoor onderhouden we goede betrekkingen met de Loketbegeleiding, de stichting Fibon, het Maatschappelijk werk, de Sociale dienst en de dekenale caritasinstelling.
We verlenen directe hulp in geval van nood en bemiddelen of verwijzen naar bovengenoemde instanties. Door samenwerking met de buurtbemiddelaars van Interlokaal zijn we goed op de hoogte van wat er in de wijk speelt en hoe we elkaar van dienst kunnen zijn. De werkgroep maakt problemen die bij grotere groepen in de wijk voorkomen bespreekbaar in de kerk.