v-3.jpg

Zomerprogramma

basisfoto zomerprogramma 2021 200De weg van groei en bloei

PVDuitstapje2019 Een bezoek aan Passieflora, mei 2019

De Protestantse Vrouwen Dienst (PVD) bestaat uit 23 enthousiaste medewerksters die onze gemeenteleden van 70+ bezoeken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de jubilarissen. De dienst heeft elke eerste donderdagochtend van de maand haar vergadering en de laatste donderdag van de maand worden gemeentemiddagen georganiseerd voor onze ouderen. Deze middagen duren van 14.00 – 16.00 uur en inhoudelijk zijn deze middagen gevarieerd. De ene keer spelen we bingo of laten we een film zien, zijn de middagen informatief of gaan we gezellig met elkaar eten.
Ook gaan we 1x per jaar met onze ouderen op reis en verder organiseren we voor hen onze Kerst- en Paasmiddagen.

We zouden het fijn vinden als er nieuwe enthousiaste dames bijkomen om het team te versterken, zodat er meer gemeenteleden bezocht kunnen worden.
Mocht u meer willen weten of heeft u interesse dan kunt u altijd bellen naar:
Mw. Mien Poortman (voorzitter, secretariaat), tel. 06 81362103, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook altijd contact opnemen met hetDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Ontmoetingskerk   Meijhorst 7033  •  6537 EP  Nijmegen   024-344 14 46  ( secretariaat )