v-2.jpg

gebedswakeDe kerk neemt het onrecht van seksueel misbruik zeer serieus. Het wordt steeds duidelijker dat het gaat om structureel onrecht, om beklemmend zwijgen en om schadelijke machtsverhoudingen.
De Ontmoetingskerk wil slachtoffers van seksueel misbruik niet in de kou laten staan. Als geloofsgemeenschap proberen wij een veilige en vertrouwde plek te bieden aan iedereen.

Gesprek
U kunt ons bellen op telefoonnummer: 344 14 46. Dinsdag tussen 9.00 – 10.00 uur krijgt u een pastor aan de lijn. Buiten deze tijden, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur krijgt u een medewerker aan de lijn. Daarnaast bieden wij u een algemene informatiefolder. Downloaden kan via de link hieronder. Contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Folder Ongewenste seksuele ervaringen

Gebedswake
Op 14 april 2012 vond een gebedswake rond seksueel misbruik van kinderen plaats in de Ontmoetingskerk. Thema: 'Dit verhaal raakt ons allemaal'. Het bijbehorende boekje met teksten kunt u hieronder downloaden.

Teksten bij gebedswake 'Dit verhaal raakt ons allemaal'

Op dit korte filmpje is te zien hoe Paus Franciscus zich nadrukkelijk uitspreekt over het seksueel misbruik van kinderen door priesters.