vastenactie240Vastenactie Nederland is de Rooms Katholieke hulporganisatie voor Nederland. Gedragen door de lokale kerkgemeenschappen hier en in ontwikkelingslanden. Wij voeren campagne in samenwerking met particuliere initiatieven, in het bijzonder in de Adventstijd voor Kerstmis en in de Vastentijd voor Pasen.

Vastenactie 2020 thema ‘werken aan je toekomst’

Een opleiding volgens die bij je past, hoe gewoon is dat vandaag de dag voor onze kinderen. Maar elders in de wereld is dat niet vanzelfsprekend.
De Vastenactie heeft daarom dit jaar als thema ‘werken aan je toekomst’. Het is niet alleen belangrijk dat kinderen naar de basisschool kunnen, maar ook dat ze een vervolgopleiding krijgen om een vak leren. Dat vergroot hun kansen op werk, waarmee ze een redelijk inkomen kunnen verdienen. Als bakker, als boer, als bijenhouder, als kleermaker, of als mandenvlechter, noem maar op. Dat helpt echt!

eshita patrick dennis

Meer informatie op:vastenactie.nl/vastenactie-2020-werken-aan-je-toekomst

Samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen een goede toekomst krijgen.
U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL 47 INGB 0005 5900 60.

De 40-dagenmaaltijd
Deze was gelanned op 20 maart maar kan wegens de corona-maatregelen NIET doorgaan.