De Voedselbank Nijmegen is er voor iedereen die moet leven onder het bestaansminimum. Aanmelding kan via een officiële instantie, zoals het Maatschappelijk Werk, Thuiszorg, RIAGG, CWI of de Sociale Dienst.

De Ontmoetingskerk heeft ervoor gekozen om afhaalpunt voor de Voedselbank te zijn omdat wij de doelstelling, het helpen van mensen die onder het bestaansminimum moeten leven, van harte ondersteunen.
We zien een duidelijk verband tussen het helpen van mensen en ons geloof. We willen oprecht helpen en daarin ook iets van Jezus ontdekken.

Voedselbank Nijmegen
Postbus 61, 6500 AB Nijmegen