wereldwinkelDit charmante winkeltje, dat producten verkoopt uit ontwikkelingslanden, vindt u naast de AH in het winkelcentrum Meijhorst. Het is indertijd opgezet vanuit de kerken, omdat ook wij een eerlijke handel voorstaan.

In de eerlijke handel staat de mens centraal

De rechten van de mens worden gerespecteerd, in het bijzonder die van vrouwen en kinderen. Door het betalen van een rechtvaardige prijs voor producten krijgen arbeiders een geregeld inkomen. Daardoor worden de leefomstandigheden van kinderen en families verbeterd. Ook in gezondheid, scholing en sociale en persoonlijke ontwikkeling wordt geïnvesteerd. Hoe méér eerlijke producten er verkocht worden, hoe meer invloed het heeft op het leven van een groot aantal arme werknemers van familiebedrijven en kleinschalige ondernemingen in ontwikkelingslanden.

wwinkelKom daarom naar Wereldwinkel Dukenburg om een (eerlijk) cadeau te kopen:
Adres: Meijhorst 70-01A.
Openingstijden: maandag van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur.

Meer informatie op: www.wereldwinkelnijmegen.nl.