ontmoeten
theater
jeugdactiviteit
Theaterweekend: Gewoon opnieuw beginnen?

tw2020
26 jan 2020 17:00 - 18:15
Ontmoetingskerk
Vrijwillige bijdrage
Uitvoering jaarlijkse theaterweekend in de Ontmoetingskerk.

God kijkt naar de aarde en ziet dat er van zijn mooie schepping weinig over is. Ik doe het gewoon nog een keer over, dacht God, en zette de hele wereld onder water.

Eén mensenfamilie en alle diersoorten behield hij. Wekenlang dobberden die rond in een ark. Zij mochten het opnieuw gaan proberen. Maar toen God zag wat hij in zijn teleurstelling en boosheid vernietigd had, kreeg hij nog een keer spijt. Hij besloot nooit meer zo stevig in te grijpen. Na die vernietigende zondvloed maakte God voor zijn eerste klimaatmars een spandoek met een regenboog erop: Mens zorg goed voor de schepping en elkaar!

Hoe zou God nu naar zijn aarde kijken?

Alle data

• 26 jan 2020 17:00 - 18:15