extern aanbod

31 jan 2020 19:30
Kleine Bartholomeuskerk, Beek-Ubbergen

Een nieuw begin
Een nieuw jaar is begonnen. Dit nieuwe jaar gaat ons vast en zeker allerlei nieuwe ervaringen, ontmoetingen, gedachten en gevoelens opleveren. Het mooie van zo’n onbeschreven jaar is dat alles mogelijk is. Wat je deed, dacht, voelde, wenste ... alles kan veranderen. In de prachtige Kleine Bartholomeuskerk staat de verwarming op 31 januari aan en branden de kaarsen. Samen met andere mensen zingt u mooie meditatieve liederen en is er tijd voor ontspanning en bezinning. Een Taizéviering is voor iedereen. Onze ervaring is dat als mensen eenmaal weten hoe fijn deze vieringen zijn, ze vaak terugkomen. Dus: zegt het voort! Gun uzelf en misschien ook uw vrienden of familie dit rustgevende moment. Na de viering kunt u napraten onder het genot van een drankje. Van harte uitgenodigd voor zang, stilte en een nieuw begin.

taize

Alle data