extern aanbod
gesprek
film
Filmgesprek ZIN in Nijmegen

zin200
Activiteit
Datum
13 dec 2019 19:00
Locatie
Filmhuis LUX, Mariënburg
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten
€ 10,-
We zien eerst een film in LUX en praten daarna in het café van LUX na over de film aan de hand van gespreksvragen en onder het genot van een drankje.


ZIN in Nijmegen organiseert op vrijdag 13 december een filmgespreksavond in LUX.  Welke film we bezoeken is nog niet bekend, maar de film zal in ieder geval voldoende stof tot gesprek geven. De film wordt een dag tevoren bekend gemaakt.


De film begint tussen 19:15 en 19:45 uur. Vanaf 18.50 uur verzamelen we in het café van LUZ. Aanmelding kan tot 12 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten bedragen € 10,00.


ZIN In Nijmegen is ontstaan vanuit de protestantse kerk met het idee om nieuwe vormen van kerkzijn te ontwikkelen, die wellicht meer aansluiten bij de huidige tijd. ZIN in Nijmegen richt zich vooral op 30’ers, 40’ers en 50’ser in heel Nijmegen, die niet per se aan een kerk gebonden zijn maar wel belangstelling voor zingeving en religie hebben. ZIN organiseert activiteiten en mogelijkheden tot bezinning, gesprek en ontmoeting. Denk naast filmavonden aan een gespreksavond, stiltewandeling of lezingen.

Zie voor meer informatie: http://zinnijmegen.nl/

 
 

Alle data

  • 13 dec 2019 19:00

Powered by iCagenda