ontmoeten
vieren
Gebedsviering De kracht van ...

gebed
Rond vieren
Datum
5 juli 2020 15:00
Locatie
Kerkzaal
Kosten
Vrijwillige bijdrage
Start van het zomerprogramma, een bijzondere viering met muziek, poëzie en verhalen in de ruimte die de 1,5 meter kerkzaal biedt.


De start van het programma is op zondag 5 juli om 15.00 uur met een gebedsviering: ‘De kracht van…’. De erop volgende bijeenkomsten zijn steeds op woensdag van 14.00 - 16.00 uur.

 • Op 8 juli staat de kracht van ontmoeten centraal.
  Wat is er allemaal gebeurd de afgelopen maanden en hoe zijn we daar doorheen gegaan? Met theatervormen gaan we dat verkennen. M.m.v. Stef Soons, Henk Beeke, Gerard Pijnappels en Joska van der Meer.
 • Op 22 juli is het onderwerp de kracht van verhalen.
  M.m.v. Fred Uit het Broek, verhalenverteller, Heleen van Maldegem, muziek, Trees Versteegen. Al luisterend naar verhalen en naar muziek komen we zelf op verhaal.
 • Op 5 augustus staat de kracht van alleen zijn centraal.
  Dit thema wordt belicht aan de hand van poëzie en ook met muziek. Wim Koopmans en Ria Vos belichten gedichten. M.m.v. muziekgroep Aubade.
 • Op 19 augustus ervaren we de kracht van de dans.
  In dans en muziek zoeken we naar wat die bewegingen kunnen betekenen. Cobi Voskuilen en Marije Klijnsma begeleiden in dans en beweging. Ethiopische muzikanten zullen ondersteunen.
 • Op 2 september is de slotbijeenkomst over de kracht van de tuin.
  Hoe inspireert de tuin ons en wat heeft deze ons de afgelopen periode gegeven? In verschillende caroussels, in muziek, meditatie, met geluid, verkennen we dit thema.
  M.m.v. o.a. Jacqueline Pompe, Anouk ten Elzen, Fred Uit het Broek, Wim Koopmans, Maarten Noordzij, Riny de Leeuw.

Aanmelden vooraf is niet nodig. In verband met coronamaatregelen hebben we wel beperkt plaats. Bij binnenkomst noteren we enkele contactgegevens ten behoeve van mogelijk GGD-contactonderzoek.

 

Powered by iCagenda