Zomerprogramma

basisfoto zomerprogramma 2021 200De weg van groei en bloei

Redactie

Wilt U een bericht laten plaatsen neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Merkt u iets op wat niet klopt, zoals een link die niet werkt, een typefout of andere onjuistheid, dan ook graag doorgeven. Uw feedback helpt onze website te verbeteren.
Mocht u bezwaar hebben tegen geplaatste foto's of artikelen, laat het ons dan weten. De redactie is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Gebruik website

Navigeren
De site bladert u door met behulp van het topmenu in de donkerblauw gekleurde balk en het snelmenu daaronder. Bij een klein scherm (mobiel) verandert het topmenu in . Verder menu's onder aan elke pagina (o.a. Archief) en bij sommige pagina's in de zijbalk. De pijltjes   in de bovenbalk verwijzen naar de vorige en volgende bezochte pagina. Met de pijl onder aan de pagina rechts (bij mobiel in het midden) kunt u naar de top van de pagina springen. Door op het logo te klikken komt u weer bij de startpagina (home).

Tekstgrootte S M L X en afbeeldingen
Er is keus uit vier groottes voor de basistekst, in te stellen door te klikken op een van de letters rechts boven. Medium is standaard. Een wijziging wordt onthouden op uw computer. Veel afbeeldingen in artikelen zijn in groter formaat te bekijken. Dit wijst zich vanzelf door er met de muis over te bewegen en op de muisaanwijzer te letten.

Zoeken
Type zoektermen in het omrande   zoekvak boven in de pagina en druk op Enter. U komt dan op de Zoekpagina terecht. Eventueel de Sitemap raadplegen of bij gearchiveerde artikelen kijken (menu's onderaan) als u niet direct vindt waar u naar op zoek bent.

RSS
De site levert ook een RSS feed voor sommige pagina's om op te abonneren. In dat geval staat er een icoontje (met link) boven de adresbalk.

Nieuws
Is te vinden onder ACTUEEL. Hier staat ook aanvullende informatie bij AGENDA-items zoals exposities. Na verloop van tijd verdwijnen de artikelen in het archief.

Agenda
De activiteiten zijn losjes gegroepeerd naar soort, elk met een eigen kleur. Voor reguliere vieringen kijkt u in het vieringenrooster. Voorbije activiteiten blijven nog enige tijd in het Archief bewaard.

Kerkradio en video
Kijk voor meer informatie bij de  informatiepagina over online vieringen.

Sociale media
In de bovenbalk staan links naar Facebook,  LinkedIin en Twitter. Verder twee YouTube kanalen.

Zaalbeheer
Geeft naast informatie de mogelijkheid om zaalruimte aan te vragen (formulier) en de zaalreserveringen te raadplegen.

Externe links
Verwijzingen naar andere websites die wellicht interessant zijn voor u. De links zijn onderverdeeld in categoriën.

Systeem

De website is gebouwd met het Open Source Content Management System Joomla! en draait op een server van internetprovider Protagonist.

 

 whiteosmbanner2powered by mysql 125x64php med trans

De Ontmoetingskerk   Meijhorst 7033  •  6537 EP  Nijmegen   024-344 14 46  ( secretariaat )