Jongerenruimte
  De hal
  Jongerenruimte
  Grote zaal M

Wist u dat in de Ontmoetingskerk niet alleen kerkelijke vieringen plaatsvinden? Het kerkgebouw wordt bijvoorbeeld ook gebruikt als distributiecentrum voor de voedselbank, voor theater en vergaderingen en het biedt ruimte aan diverse kunstenaars om hun werk tentoon te stellen. Dit doen we vanuit de visie dat er in de wijk behoefte is aan stilte, bezinning, bezieling, viering en ontmoeting, of dat nu kerkelijk gebonden is of niet. Organiseert u een cursus of bijeenkomst die past binnen deze visie, dan is de Ontmoetingskerk wellicht een geschikte plek voor u.

Accomodaties (klik op afbeelding voor meer informatie)

a2 m1 k1 j1 c1 d2
zaal A
zaal M