De hal
  Grote tuinzaal M
  Vergaderruimte D

Juli & Augustus 2019

De zomer nadert. Het weer wordt warmer en lokt ons naar het terras. In de zomer gaan we zoveel mogelijk genieten van onze tuin. Het tuinprogramma start op 30 juni met de bekende Openluchtviering, met aansluitend het zomerterras. Dat is er t/m 25 augustus elke zondag na de viering.
Verder is er (behalve op 23 juli) op dinsdagen Thee met een Thema. Een bijzondere bijeenkomst met steeds een lezing en gesprek over levensvragen, zingeving én een culturele verrassing in de vorm van muziek, verhalen en gedichten. Onder leiding van Thérèse Strijbosch en Joska van der Meer. In samenwerking met de huisfilosoof en het creatieve team Overlevenskunsten.

U bent van hart welkom.

theethema5 theethema6 theethema7 theethema8 theethema9