Vergaderzaal D
  Vergaderruimte D
  Grote tuinzaal M
  De hal

Uit welke bron ontspringt jouw bubbel?

In tijden dat Europa de buitengrenzen steeds meer sluit voor en de Amerikaanse president Trump een grensmuur bouwt, kiest PAX als thema van de Vredesweek 2019: ’Vrede verbindt over grenzen’.

Het thema nodigt uit om de grenzen op te zoeken en te onderzoeken. Want aan de andere kant van de grens wacht vaak een wereld aan ontmoetingen en mogelijkheden. Veel mensen leven steeds meer in de eigen bubbel en spreken steeds minder mensen uit andere bubbels.

Wie uit de eigen bubbel wil stappen, is midden in de vredesweek welkom bij een ontmoeting tussen mensen met verschillende levensbeschouwingen in de Ontmoetingskerk. Vorig jaar waren er vredesliederen uit verschillende levensbeschouwelijke tradities te horen en mee te zingen.

Dit jaar is het interactieve programma is als volgt:

20.00 uur -  Welkom en eerste kennismaking met bubbels (niet alcoholisch)
20.30 uur -  Ontmoeting door te luisteren naar een aantal persoonlijke verhalen waarin mensen vertellen uit welke bron zij leven.
21.00 uur -  Ontmoeting tussen alle deelnemers in gesprek of activiteit.
21.45 uur -  Afsluiting

Waar: Ontmoetingskerk Nijmegen Dukenburg Meijhorst 70-33 6537 EP